ΤΟ ΝΕΟ WEB SITE ΤΗΣ PROFIL DESIGN

Ανανεωμένο και ποιο πλούσιο το νέο Web Site της Profil Design είναι έτοιμο να σας ξεναγήσει στον κόσμο της κατασκευής συστημάτων αλουμινίου
Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη συλλογή profil αλουμινίου και pvc από τους κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως της Europa, της Alumil, της Salamander κ.α.
Κάθε σημείο και σελίδα του profildesign.gr είναι στην διάθεσή σας. Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση οι άνθρωποι της εταιρείας είναι στην διάθεσή σας.

ΤA ΝΕA ΣΥΣΤΗΜΑTA ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ EUROPA A40si HYBRID & A40HS HYBRID

Το νέο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SI αποτελεί την κορυφαία πρόταση της EUROPA όσον αφορά στα αρχιτεκτονικά συστήματα υψηλής θερμομόνωσης (Super Insulation). Ο σχεδιασμός των προφίλ εναρμονίζεται με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, καθώς προσφέρεται σε ίσιες γραμμές. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό της σειράς ώστε να παρέχει αυξημένη θερμομόνωση με Uf από 1,1W/m2K καθώς και αυξημένη ηχομόνωση.

Το Α$)HS αποτελεί την έκδοση του συστήματος με την τυπολογία του κρυφού φύλλου (Hidden Sash). Η κάσα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το φύλλο, ώστε να μην υπάρχουν εμφανείς αρμοί εξωτερικά του κουφώματος. Η ομοιομορφία φαίνεται ακόμη και στην επιλογή τυπολογίας ανοιγόμενου με σταθερό. Το σύστημα αυτό, τόσο στη βασική του έκδοση όσο και στην τυπολογία με το κρυφό φύλλο, αποτελεί μέρος των επετειακών σειρών που φέρουν το λογότυπο 40 years Anniversary Series.
SUPREME ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΗΣ ALUMIL
Τα προϊόντα SUPREME αποτελούν τα νέας γενιάς αρχιτεκτονικά συστήματα της Alumil, για πόρτες και παράθυρα αλουμινίουυψηλότατων προδιαγραφών. Ενσωματώνουν στο έπακρο όλη την τεχνογνωσία πού έχει αναπτύξει η εταιρεία στα 30 χρόνια της δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα και τις διεθνείς αγορές. Ο εκλεπτυσμένος minimal σχεδιασμός, η πολύ υψηλή θερμομόνωση και η ασυναγώνιστη λειτουργικότητα είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που καθιστούν τα προϊόντα Supreme μοναδικά.