ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ


H PROFILDesign σχεδιάζει και κατασκευάζει σκάλες εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου από ποικιλία υλικών. Έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει για εσάς ότι ζητήσετε σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, σε υλικά και χρώματα τα οποία δένουν απόλυτα και αρμονικά στον χώρο σας. Οι μοναδικοί συνδυασμοί υλικών όπως, το ξύλο, το γυαλί και το αλουμίνιο, προσδίδουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η σύνθεση και η κατασκευή χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και την εγγύηση της PROFILDesign.


Στέγαστρα για κατασκευές στέγασης εξωτερικών χώρων όπως βεράντες, μπαλκόνια των οποίων ο σχεδιασμός και η κατασκευή μπορεί να ελέγχει την ποσότητα του ήλιου που διεισδύει στο στεγασμένο χώρο, επιτυγχάνοντας έτσι, φωτεινότητα, στεγανότητα και πλήρη σκίαση. Στο επάνω μέρος της μεταλλικής κατασκευής μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνελ πολυουρεθάνης οροφής, κρύσταλλα triplex καθώς και πολυκαρβονικά τζάμια. Η PROFIL Design έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει μεταλλικά πατάρια βαρέως τύπου εσωτερικών χώρων.


Κάθε μεταλλικό κάγκελο έχει την δικιά του ιστορία. Από την κατασκευή του μέχρι και το πέρασμα του χρόνου. Τα μεταλλικά μασίφ κάγκελα χαρακτηρίζονται για την καλαισθησία τους και την αντοχή στο χρόνο. Προσδίδουν κύρος και αισθητική.Είτε από αλουμίνιο είτε από τύπου inox κάγκελο για βεράντες ανεξαρτήτως σχεδίου οι κατασκευές της PROFIL Design είναι διακριτικές, ισχυρές, πολυτελή και τεχνικά άρτιες στοχεύοντας στην όμορφη αρχιτεκτονική διακόσμηση ενός εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Η PROFIL Design μελετάει και δημιουργεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε αγοραστή.


Η εταιρεία μας κατασκευάζει Μεταλλικές Αυλόπορτες συρόμενες και ανοιγόμενες σε πολλά σχέδια. Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει ποιότητα στις κατασκευές σας και εγγύηση στο χρόνο.


Συστήματα στήριξης των γυαλιών για μπαλκόνια εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Τα γυάλινα μπαλκόνια αποτελούν την τελευταία τάση της αρχιτεκτονικής. Η κατασκευή τους διαφέρει ανάλογα με το στυλ του χώρου. Χρησιμοποιούνται inox κολονάκια αλλά η στήριξη των υαλοπινάκων γίνεται και χωρίς πλαίσια με χρήση ειδικών εξαρτημάτων ή εμφυτεύοντας τους στο δάπεδο, χαρίζοντας την αίσθηση της αμεσότητας με το περιβάλλον. Το γυαλί μπορεί να εφαρμοστεί στις κατασκευές και να αντικαταστήσει τα κλασικά κάγκελα. Το γυαλί προσδίδει ξεχωριστή, σύγχρονη και εντυπωσιακή εικόνα σε κάθε κτίριο και συνδυάζεται εύκολα με υλικά, όπως μέταλλο, ξύλο και πέτρα.


Deck περίφραξης κατάλληλο για εξωτερική χρήση. Δε μεταβάλλεται από τις καιρικές συνθήκες (πάγος,ήλιος,βροχή,τερμίτες.) Προφυλάσσει το χώρο σας λόγω της μεγάλης του αντοχής. Διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις. Χρησιμοποιείται σε πισίνες, βεράντες πέργκολα, σκάλες, περιφράξεις, εξωτερική κτιριακή επένδυση. Έχει μηδενική απορρόφηση υγρασίας, 100% ανακυκλώσιμο, εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, μπορεί να βιδωθεί , να καρφωθεί και να κοπεί όπως το ξύλο. Δεν στραβώνει, δεν σαπίζει και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.


Ρολά αλουμινίου και γκαραζόπορτες που παρέχουν ασφάλεια με αθόρυβη λειτουργία και αισθητική. Ιδανικό για οικιακή χρήση, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους. Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα.


Μεταλλικές περιφράξεις με γαλβανισμένα μέταλλα σε μοντέρνες καθαρές γραμμές, σε παραδοσιακά σχέδια που ξεχωρίζουν για την άριστη εφαρμογή τους.